Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, από το 2011 ξεκίνησε την δράση και την εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία και εκπαιδευτήρια σε όλη την Ελλάδα, με σχετική έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.
Τα παιδιά όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων ενημερώνονται για την ανακύκλωση των φωτιστικών, λαμπτήρων και μικροσυσκευών, για τα σημεία συλλογής, για την σημασία της Προστασίας του Περιβάλλοντος και για άλλες χρήσιμες πληροφορίες, από αρμόδιο άτομο της ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ.

Μεταξύ των δράσεων ευαισθητοποίησης που οργανώνει η ‘ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ’ υπάρχει και η δυνατότητα τα παιδιά του σχολείου να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα ‘Εν οδώ’ η οποία βασίζεται στο βιβλίο με την ονομασία : Οι φύλακες της Φύσης ‘Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση’ του καθηγητή περιβάλλοντος Δρ. Αντώνη Γάκη, μέσω της οποίας δια ζώσης εκφράζονται τα μηνύματα της Ανακύκλωσης και επιδιώκεται η βιωματική εκπαίδευση της ορθής περιβαλλοντικής συμπεριφοράς.

Αν θέλετε και το δικό σας σχολείο να λάβει μέρος στην ενημέρωση για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-4831164 ή συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση.