ΗΜΕΡΙΔΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ημερίδα που πραγματοποίησε η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια συμπλήρωσης 10 Χρόνων αδειοδοτημένης λειτουργίας.

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν: η δεκαετή πορεία του συστήματος σχετικά με την Εναλλακτική Διαχείριση των Αποβλήτων Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ),οι διαδικασίες που ακολουθούνται για την συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των ΑΗΗΕ, το μέλλον της επαναχρησιμοποίησης Ηλεκτρικών ειδών καθώς και πολλά τεχνικά και νομικά ζητήματα σχετικά την Κυκλική Οικονομία.

Στην ημερίδα συμμετείχαν άτομα από τον : κλάδο φωτισμού και των ηλεκτρικών ειδών, μονάδες επεξεργασίας  αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, Τοπική αυτοδιοίκηση,  Επιστημονικοί φορείς κ.α. που δραστηριοποιούνται στην βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.

Στο τέλος της Ημερίδας σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» προσφέραμε περίπου 104 μερίδες μαγειρεμένου φαγητού, που δεν καταναλώθηκε, κατά την εκδήλωση, στην φιλανθρωπική εθελοντική δράση «ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» που βοηθάει σε περιστατικά οικογενειών που έχουν σοβαρό πρόβλημα σίτισης.

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ υποστηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και ελπίζει να δώσει παράδειγμά προς μίμηση και για άλλες επιχειρήσεις.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν εκεί!

IMG_4826IMG-5544

IMG_4829

IMG_4823

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.