ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2018
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

5 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γεμάτη με δράσεις

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ πραγματοποίησε δράσεις για μικρούς και μεγάλους:

Παρακολουθήσαμε μαζί με σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου ΦΙΛΟΘΈΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ τη θεατρική παράσταση «Οι φύλακες της Φύσης ‘Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση’» στο Αθλητικό Κέντρο Ψυχικού.

Επισκεφθήκαμε την ΚΥΘΝΟ, όπου ενημερώσαμε μαζί με τους «Φύλακες της Φύσης» όλα τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για την ανακύκλωση των φωτιστικών, λαμπτήρων & μικροσυσκευών.

image1 kythnos

 

 

 

 

 

Συμμετείχαμε στο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης που πραγματοποιήθηκε τις ημερομηνίες 3 έως 5 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση χιλιάδων πολιτών.

Nea Smyrni 2    Nea Smyrni 3   Nea Smyrni 6

ALX_7617Ταξιδέψαμε μέχρι το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κρήτης για να στηρίξουμε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αειφόρου Ενέργειας, από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό γεγονός αφιερωμένο στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

3-ENERGY WEEK   VPH_9873

 

Ευχαριστούμε τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τους φορείς που με την πολύτιμη συμβολή τους στο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης βοηθούν στην ανάπτυξη μιας Καλύτερης Ιδέας για το Περιβάλλον.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.